Ce stil de filmare preferați pentru nunți, cum ar fi cinematografic sau documentar?

Preferăm un stil de filmare cinematografic care combină elemente de documentare cu elemente creative și dramatice pentru a crea un videoclip emoționant și captivant.

Ce tehnologii și echipamente utilizați în producția videoclipurilor dvs.?

Utilizăm echipamente profesionale de înaltă calitate, camere video de ultimă generație, drona, macara, echipament audio de calitate, iluminare și montaj software.

Ce stil de montaj folosiți pentru a crea un videoclip fluid și emoționant?

 Utilizăm o combinație de montaj linear și non-linear pentru a crea un videoclip fluid și emoționant. De asemenea acordăm o atenție deosebită detaliilor pentru a crea o experiență vizuală și auditivă plăcută pentru privitori.

Aveți experiență în editarea și producția de videoclipuri pentru alte evenimente, cum ar fi botezuri sau petreceri de familie?

Avem experiență în producția de videoclipuri pentru o gamă largă de evenimente: nunți, botezuri și zile de naștere.

Care este prețul serviciilor dvs?

 • Durata evenimentului: Prețul poate varia în funcție de durata evenimentului, de la câteva ore la toată ziua sau chiar mai mult.
 • Numărul de videografi: Dacă doriți să aveți mai mulți videografi la eveniment, acest lucru poate afecta prețul.
 • Complexitatea evenimentului: Dacă evenimentul dvs. are loc într-un loc dificil sau neobișnuit, dacă există cerințe speciale cum ar fi filmarea de la mai multe locații în condiții dificile, acest lucru poate afecta prețul.
 • Echipament: Prețul poate varia în funcție de numărul de accesorii și gadgeturi necesare.
 • Editare și post-procesare: Prețul poate varia în funcție de cantitatea de editare și post-procesare necesară pentru a obține rezultatele dorite.
 • Livrare: Prețul poate varia în funcție de modul în care doriți să primiți videoclipurile, precum și de timpul necesar pentru livrare.

Cit durează filmul nuntii?

 • Durata standard: durata filmului nunții poate varia, dar de obicei durează între 30 de minute și 1 oră. Acest lucru depinde de eveniment în sine, de cerințele clienților și de stilul de montaj pe care îl preferați.
 • Durata personalizată: suntem deschiși să lucrăm cu clienții pentru a ajunge la o durată care să le satisfacă nevoile. Putem oferi un film mai lung sau mai scurt în funcție de preferințele dvs.
 • Durata amplă: putem oferi un film complet al nunții, care să cuprindă pregătirile, ceremonia și petrecerea de după-amiaza/seara. Acest film poate dura între 2 și 4 ore, în funcție de durata evenimentului.
 • Durata în funcție de pachet: oferta noastră include mai multe pachete diferite, fiecare cu durata și conținutul său. Puteți alege pachetul care vi se potrivește cel mai bine, în funcție de durata pe care o preferați.

Filmați in format 4k?, aveți dronă?, ce echipament folosiți?

 

 • Format 4K: oferim filmare în format 4K pentru a asigura cea mai înaltă calitate a imaginii. Acest lucru le va permite clienților să revadă amintirile nunții într-o calitate superioară.
 • Drona: avem dronă profesională pentru a oferi perspective unice asupra nunții. Putem capta imagini spectaculoase de la înălțime care să adauge un plus de dramatism filmului.
 • Echipamente profesionale: folosim echipamente profesionale de top pentru a oferi imagini și sunet de cea mai înaltă calitate. Acestea includ camere video de înaltă definiție, microfoane de înaltă calitate și echipamente de iluminare profesionale.
 • Macara profesionala: avem macara profesionala disponibila pentru filmarea nunții care ne permite să oferim imagini spectaculoase cu unghiuri unice și perspective impresionante. Acest lucru adaugă un plus de dramatism și artă filmului și îi va ajuta pe clienți să se reîntoarcă la acele momente emoționante într-un mod uimitor.
 • Experiență și calificări: echipa noastră de videografi este formată din profesioniști cu experiență și calificări în domeniu. Suntem dedicați să oferim o experiență profesională și servicii de cea mai înaltă calitate.

De la ce ora, cit timp lucrați la eveniment?

 

 • Programul de lucru: lucrăm în funcție de programul stabilit pentru fiecare eveniment în parte. Ne asigurăm că suntem prezenți cu suficient timp înainte de începerea evenimentului pentru a ne pregăti și pentru a ne asigura că totul este în regulă.
 • Durata evenimentului: durata evenimentului variază în funcție de natura acestuia și de cerințele clientului. Ne angajăm să rămânem până la finalizarea evenimentului și să ne asigurăm că totul decurge bine.
 • Flexibilitatea programului: suntem flexibili cu privire la programul de lucru și ne adaptăm cerințelor fiecărui client în parte. 

Pentru mai multe detalii

Lăsați aici întrebarea dvs, eu o sa va contactez, pentru a răspunde cit mai curând.